Schedule

Sunday – Thursday

COURSE INFORMATION

Meeting Hours :

8.00pm – 10.00pm (2 hours/week)

Day:

To be announced

Venue :

Lecture Room Block D06

courses will commence two weeks after the semester begins.

TOTAL COURSES (30 hours/15 weeks)

 

80 thoughts on “Schedule

  • hello Then Hui Fan maaf kerana lewat menjawab pertanyaan anda, untuk makluman anda jadual kelas bahasa korea akan diadakan pada setiap hari ahad.

  • Hi Sze sorry i’m late repply your comment, for Korean language classes will be held every Sunday and japanese level 1 will be held on Wednesday.

 1. Hi,

  I am interested to join Mandarin and French classes. Can i know the time table for both classes and when is the next registration since I miss the February registration

  • hello kumar, semester hadapan kami akan iklankan seperti biasa, berkaitan time table kami belum tetapkan lagi untuk kelas semester hadapan, dan Mr. Kumar boleh mencadangkan mengikut kesesuaian Mr. Kumar dan kami akan pertimbangkannya.

  • kelas telah berjalan sebanyak 3 kali, tetapi walaubagaimanapun pihak kami akan mengambil dahulu pendaftaran saudara dan akan di bawa ke mesyuarat bagi dimasukkan ke dalam section dua.

 2. salam…saya student UTM part time..berminat nak belajar bahasa mandarin….boleh lagi ker ? kalau x boleh…bila lagi kelas akan bermula ?

  • pendaftaran boleh dibuat secara online, jika saudara berminat saudara boleh mendaftar awal dan jadual akan kami maklumkan apabila jumlah pelajar telah mencukupi 15 orang pelajar

 3. Hi,

  May I know when is the next intake of the Japanese 1? After class got any exam can be attend? Teaching language will be in which language?

  • pendaftaran boleh dibuat secara online, jika saudari berminat untuk mendaftar awal pihak kami akan menerimanya dan makluman kelas akan dimaklumkan jika jumlah pelajar mencukupi 15 orang pelajar.

 4. Salam, saya berminat untuk mendaftar kelas bahasa Jepun dan Jerman. Bilakah next intake dan pendaftaran akan dibuka?

  • in sha allah pada pertengahan bulan september kelas akan bermula,. jika tuan berminat untuk mengikuti kelas tersebut tuan boleh membuat pendaftaran awal dgn menyertakan slip bukti pembayaran.

 5. I am interested to Malay language can I know the schedule please and how many weeks have to attend the classes

  • terpulang pada saudari tetapi tidak berapa digalakan kerana bimbang jika berlaku pertindihan waktu kelas, ini adalah kerana adakala pengajar akan menukar hari kelas mereka.

 6. haii

  i want ask…if i want take the class language for japanese/korea/mandarian..how much the fee? and how many class that need to attend in one language class?one semester how many month?

  • wa’alaikumsalam, kelas akan bermula pada pertengah september 2017..pendaftaran boleh dibuat secara online. terima kasih

 7. Assalamualaikum, saya dah mendaftar untuk kelas japanese 1..nanti 1 oktober saya hanya perlu terus hadir kelas ya? Sebab saya tak dapat apa2 email untuk makluman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *